MultiBank Group julkistaa ennätykselliset taloudelliset luvut vuodelta 2021

admin

MultiBank Group, maailman suurin ja säännellyin rahoitusjohdannaisten välittäjä, paljastaa ennätykselliset taloudelliset luvut vuodelta 2021.

MultiBank Group Map

Palkittu rahoituspalveluryhmä ilmoitti ennätyksellisestä yli 12.1 miljardin dollarin päivittäisestä liikevaihdosta, jonka vuotuinen liikevaihto oli ennätyksellinen noin 189 miljoonaa dollaria tilikaudella 2021. Tämä oli vaikuttava 35.4%: n kasvu vuoden 2020 tuloksista, mikä merkitsi ennätyksellistä vuotta maailmanlaajuiselle jättiläiselle.

Vuonna 2005 perustetulla MultiBank Groupilla on virheetön sääntelyrekisteri, jolla on yli 11 rahoitusalan sääntelyviranomaista ja yli 25 konttoria maailmanlaajuisesti.

Lisäksi konserni jatkoi strategista keskittymistään kehittyneiden kaupankäyntiteknologioiden kehittämiseen ja niihin investoimiseen. MultiBank Group on nyt edennyt australialaisessa täysin säännellyn digitaalisten omaisuuserien pörssin käynnistämisessä, jonka tavoitteena on olla maailman ensimmäinen omaisuuserien välinen ekosysteemi, jonka tavoitteena on kuroa umpeen perinteisen ja vaihtoehtoisen rahoituksen välinen kuilu.

MultiBankin perustaja ja puheenjohtaja Naser Taher, joka vuonna 2022 palkittiin yhtenä 50 vaikutusvaltaisimmasta rahoitushahmosta globaaleilla rahoitusmarkkinoilla, totesi lisäksi:

“Vuosi 2021 oli MultiBank Groupille valtava, ja olen ylpeä näistä ennätyksellisistä taloudellisista luvuista. Lisäksi olen ylpeä voidessani ilmoittaa, että alustojemme käyttäjien määrä on ylittänyt yli 1 miljoonan vuoden 2022 toisen neljänneksen loppuun mennessä. Nämä tulokset ovat osoitus sitoutumisestamme tarjota arvostetuille asiakkaillemme edistyneitä, luotettavia alustoja ja ensiluokkaista asiakaspalvelua, jota tarjoaa yli 600 työntekijäämme maailmanlaajuisesti. Nämä saavutukset antavat meille jatkuvaa motivaatiota lisätä investointejamme teknologiaamme ja sääntelyinfrastruktuuriimme kauppiaiden ja erityisesti arvostettujen asiakkaidemme hyödyksi maailmanlaajuisesti. Meillä on suuria toiveita vuoden 2022 toiselle puoliskolle ja aiomme käynnistää uusia projekteja, jotka vahvistavat asemaamme maailmanlaajuisena johtajana markkinoilla.”

Tietoja MultiBank Groupista:

MultiBank Group perustettiin Kaliforniaan, Yhdysvaltoihin, vuonna 2005. Sen päivittäinen kaupankäyntivolyymi on yli 12,1 miljardia dollaria, ja se palvelee laajaa asiakaskuntaa, johon kuuluu yli 1 000 000 asiakasta 100 maassa. Konserni on kehittynyt yhdeksi maailman suurimmista online-rahoitusjohdannaisten tarjoajista, joka tarjoaa arvostetuille asiakkailleen palkittuja kaupankäyntialustoja, joilla on jopa 500: 1-vipuvaikutus tuotteisiin, mukaan lukien osakkeet, hyödykkeet, indeksit, digitaaliset varat, metallit ja valuutta.

Lisätietoja MultiBank Groupista on osoitteessa https://multibankfx.com/

Leave a Reply