HSL Sovellus – Osta ja maksa liput kätevästi sovelluksella älypuhelimeen

admin

HSL Sovellus on ilmainen älypuhelinsovellus, joka helpottaa Helsingin seudun joukkoliikenteen käyttöä. Sovelluksella voi ostaa lippuja, tarkistaa reittejä ja seurata liikenteen tilaa.

Liput

HSL Sovelluksella voi ostaa kerta-, vuorokausi-, kausi- ja joukkolipun. Maksu onnistuu helposti esimerkiksi maksukortilla tai mobiilimaksulla.

Reitit

HSL Sovelluksen reittiopas auttaa löytämään parhaan reitin haluamaasi kohteeseen. Reittiopas kertoo myös reitille tarvittavan matkalipun.

Liikennetiedot

HSL Sovelluksesta voi seurata mahdollisia häiriöitä liikenteessä. Häiriötilanne näkyy sovelluksessa kartalla värikoodattuna.

Muut ominaisuudet

HSL Sovelluksessa on myös muita ominaisuuksia, kuten:

  • Suosikkipaikat ja -pysäkit
  • Matkahistoria
  • Liikkumisen suunnittelu

Kuka voi käyttää HSL Sovellusta?

HSL Sovellusta voi käyttää kuka tahansa, joka matkustaa Helsingin seudun joukkoliikenteellä. Sovelluksen voi ladata maksutta App Storesta, Google Playsta tai AppGallerysta.

HSL Sovelluksen kehitys

HSL kehittää HSL Sovellusta jatkuvasti. Uusin versio sovelluksesta julkaistiin tammikuussa 2024. Uuden version myötä sovellukseen on lisätty muun muassa uusi reittiopas, joka on tehokkaampi ja helppokäyttöisempi.

Yhteenveto

HSL Sovellus on kätevä ja monipuolinen työkalu Helsingin seudun joukkoliikenteen käyttäjille. Sovelluksella voi helposti ja nopeasti ostaa lippuja, tarkistaa reittejä ja seurata liikenteen tilaa.

Lue myös: Joustoluotto

Lue myös muualta: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)

Tässä muutamia eri liittymätarjouksia alla vertaaliittymat.fi sivustolta:
Telia liittymätarjous

Leave a Reply